Buenos dias
Nou wij weten weer wat reizen is. Vanochtend eerste een goed ontbijt en afscheid genomen van de Stille oceaan en op naar een nieuw avontuur. De reis verliep goed en de route was ook dit keer prachtig. We reden weer door diverse landschappen en konden genieten van de vele dieren. Heel veel vlinders, hagedissen, roofvogels, paarden, ezels, koeien, honden en andere vogels. De weg was dit keer erg goed - het was dan ook nieuw asfalt.
Het hotel is van de categorie slapen en dan gauw weer verder. Het heeft gelukkig nog wel een zwembad en morgenochtend krijgen we nog een ontbijt. Straks gaan we in het "centro " eten ( en nog geen Mac dit keer ).
Nog effe reageren op jullie reacties: ook wij zijn soms de tijd en dag kwijt en het verschil met Nederland. Joost bekijkt op dit moment de uitslag van de tour die allang is afglopen. En er zijn weinig mooie mexicaanse vrouwen Noud of je moet van " big " houden. Ongeveer 80% van de bevolking leid aan obesitas. Fijn dat het met onze trouwe viervoeter ook goed gaat. We reizen nu langzaam naar het regenwoud en de indianen. Morgen nog een lange dag met reizen voor de boeg.
Beso! ( kus)
Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.
Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.